Ми раді що Ви зайшли саме до нас.
Головна Новорічні салати Новорічні закуски Їстівні ялинкові прикраси Оригінальні Новорічні частування країн

Як солити сало

Якщо вам знадобиться посолити сало, то немає нічого кращого для засолу, ніж ніжна частина корейки свинячої туші. Її нарізаємо шматками шириною 8-10 см і довжиною 25-30 см і ретельно натираємо сіллю з усіх боків. На дно діжки насипаємо пласт солі завтовшки майже в 1 см, укладаємо сало рядами, пересипаючи кожен сіллю. Сало буває готове через 15-20 днів. А якщо його залити міцним розсолом, то воно зберігається від 6 до 9 місяців. Сало "візьме" лише ту кількість солі, яка необхідна для нормального посолу.

Продукти (на 1 порцію)
сало на смак
сіль за смаком


Популярне

Опитування
Який смак у страв більше подобається?
Солодкий
Солоний
Кислий
Кисло-солодкий
Усі